Eva Solo Silhouette Termoskanna

Eva Solo Silhouette Termoskanna

Art.nr. Eva solo Silhouette Termoskanna
Minsta antal: 1 st

Termoskannan från Eva Solo har robust, praktisk design med droppfri funktion. Den har vackert lock i ek. Tål diskmaskin. Färger: Sage, Blue, Black, Golden Sand, Light grey, Beige.

Evas Solos karaffer och termoskannor är riktiga designklassiker, prisbelönta och alltid uppskattade gåvor. Alla blir blir glada för en Eva Solo present.

Superkampanj 399:- (Butikspris 1.399:-)

Pris 395 kr

Färg

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Eva Solo

Stelton är ett klassiskt varumärke som blivit en ikon för skandinavisk form och design. Företaget grundades av vännerna Stellan och Carton i Danmark. Namnet Stelton kommer av att de båda slog ihop sina namn. Initialt var Stelton ett ganska traditionellt handelsföretag som sysslade med bland annat möbler och sportskor. Det var först när Steltons grundare kom i kontakt med en fabrik som hette Danish Stainless som bolaget tog fart på allvar. Danish Stainless tillverkade produkter i rostfritt stål som blev en symbol för dansk och skandinavisk design och sålde fantastiskt bra, inte minst i USA. Stelton är ett attraktivt varumärke att jobba med för stora designers världen över vilket har lett till ett ständigt ökat utbud av väldesignad skandinavisk inredning.


Visa samtliga produkter från Eva Solo
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.