Le Creuset Kone Vattenkittel

Le Creuset Kone Vattenkittel

Art.nr. Le Creuset Kone Vattenkittel-1
Minsta antal: 1 st

Le Creusets vattenkittel Kone med vissla är en klassisk, emaljerad stålkittel som kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Vattenkitteln har en stor botten som ger bra kontakt med värmekällan, vilket ger en effektiv uppvärmning av vattnet. Vid användning på induktionshäll är den sladdlösa vattenkitteln faktiskt lika effektiv som en elektrisk vattenkokare.

Kitteln har ett värmebeständigt handtag och en fast vissla som är lätt att öppna när vattnet ska hällas upp. Volym 1,6 liter vatten där den maximala vattenkapaciteten är markerad på sidan av kitteln för att undvika överkokning. En uppdaterad variant av den klassiska "visseljohannan". Matcha gärna kitteln med andra färgglada kärl från Le Creuset!

Pris 595 kr

Färg

Antal

Totalt pris kr


Prisspecifikation
Le Creuset

Franska Le Creuset har tillverkat emaljerade grytor sedan 1925.Efter 30 olika kontroller på grytotorna lämna de livstidsgaranti. På senare år har Le Creuset utökat sitt sortiment med redskap,ugnsformar och serviser i stengods mm.

Le Creuset började producera emaljerat gjutjärn år 1925 i järngjuteriet i Fresnoy le Grand, Frankrike. Det är fortfarande här som Le Creuset producerar sina världsberömda gjutjärnsprodukter efter samma metod sedan 1925. Eftersom varje produkt håller väldigt hög kvalité och genomgår över 30 olika kontroller innan den godkänns ger Le Creuset livstids garanti på sina gjutjärnsprodukter.


Visa samtliga produkter från Le Creuset
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.